Het bedrijf

Wij zijn een projectmatig loodgietersbedrijf die rechtstreeks werkt voor aannemers en-of grote W-installateurs. Ons specialisme is het loodgieterswerk (HWA, riolering water- en gasleiding en sanitair) in de nieuwbouw/renovatie/transformatie van Utiliteit en woningbouw.
Kleinschalig doen we ook MV- en CV-installaties in woningbouwprojecten.
Dorst Installatietechniek richt zich dus voornamelijk op de Sanitaire installaties (S-installaties).
Sanitair installeren is een vak apart. Voor S-installaties is veel know-how nodig en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. De verscheidenheid aan materiaalsoorten is over de afgelopen jaren steeds meer geworden en ook het gebruik van toestellen met geavanceerde technieken neemt toe. Daardoor wordt de complexiteit van de S-installaties in de bouw steeds groter.

Voorafgaand aan het uitvoeren van deze werkzaamheden, gaat een gedegen voorbereiding en het ontwerp van installatietekeningen
. Met de S-installateur beschikt de opdrachtgever over een professioneel installatiebedrijf, gespecialiseerd in zijn vakgebied, goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en de wettelijke regelgeving. De S-installateur hecht ook veel waarde aan milieu aspecten en aan de duurzaamheid van de geplaatste S-installatie.
In bouwteam verband vindt u in Dorst Installatietechniek een uitstekende partner.
In juni 2002 kwam de huidige eigenaar Willem van Rij in dienst bij het bedrijf. Willem heeft het bedrijf daarna geleidelijk overgenomen van Gert Dorst. Met zijn komst werden de werkzaamheden uitgebreid, niet alleen loodgieterswerk, maar er werden nu ook kleinschalige CV en MV-installaties gemaakt.

In 2012 is het huidige pand gemoderniseerd en uitgebreid en aangepast aan de eisen van de moderne tijd.
Op dit moment werken er zo’n 15 man personeel bij Dorst Installatietechniek en samen met een vaste groep onderaannemers werken we aan diverse interessante projecten.

Historie


Dorst Installatietechniek BV is gestart in 1988 en is inmiddels een begrip in de installatiewereld. Het loodgietersbedrijf is opgericht door Gert Dorst. Na jaren voor een baas te hebben gewerkt waagde Gert Dorst in 1988 de grote stap. Hij startte met een eenmanszaak gespecialiseerd in loodgieterswerk aan de Dorpsweg in Sommelsdijk. De vraag was groot en het bedrijf groeide en al gauw moest er extra personeel worden aangenomen. In de jaren erna werden de werken steeds groter en moest er gezocht worden naar een grotere huisvesting. Deze vond Gert Dorst op het industrieterrein van Middelharnis. Maart 1998 werd het huidige pand aan de Pascal 21-23 officieel geopend.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek


Fout: Contact formulier niet gevonden.