Loodgieter
Als projectmatig loodgieter houden wij ons bezig met de volgende installatie onderdelen

Riolering en hemelwaterafvoer

Wij verzorgen een complete vuilwater rioleringsinstallatie of hemelwater afvoerinstallatie, van ontwerp tot aanleg.
Wij richten ons op de riolering in (woon)gebouwen en de inpandige hemelwaterafvoeren of hemelwaterafvoeren aan de gevels.

Gas- en waterinstallaties

De gas- en waterinstallaties zijn belangrijk in het dagelijks leven en dienen dus altijd goed en veilig te functioneren. De installaties worden dan ook door ons met de grootste zorg en volgens de laatst geldende normen en richtlijnen ontworpen en aangebracht

Werkvoorbereiding

Onze tekenaars/werkvoorbereiders maken een ontwerp van de installatie in CAD; een programma voor bouw- en werktuigkundig tekenwerk. Het ontwerp wordt getoetst aan de laatst geldende normen en installatie richtlijnen.Kwaliteit


Een intensieve voorbereiding is essentieel om te voldoen aan de eisen van de opdrachtgever en de gestelde normen in het bouwbesluit. Hier gaan we heel ver in. Al in de voorbereiding werken we de kleinste zaken tot in detail uit.

Waar mogelijk maken we gebruik van prefab. Hierdoor zijn we in staat om een goed product te leveren, dat voldoet aan de gestelde eisen en normen. Dit is één van de sterke punten van ons bedrijf.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek


[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]